bemutatkozás

Nevem: Juhász László
1958.07.15-én születtem Budapesten.
    Szokványos általános iskolai tanulmányaim után a Budapesti Kőrösi Csoma Sándor Gimnáziumban érettségiztem 1976-ban.
     A lazán vett gimnáziumi évek után, belevetettem magam a vendéglátóiparba. Végig jártam a szamárlétrát. Csaposként, majd pincérként dolgoztam és 1978-ban fölvettek a Vendéglátóipari Főiskolára, aminek sikeres elvégzése után, zsebembe a diplomával, előbb mint üzletvezető helyettes, majd üzletvezető később mint magánvállalkozó dolgoztam a legváltozatosabb helyeken, de belefáradtam.
    1997-től foglalkozom számítástechnikával és családi okok miatt Jászkisérre költöztem. Hátat fordítottam a vendéglátóiparnak és 1998-ban elvégeztem egy számítógép kezelői tanfolyamot, aminek végén OKJ-s, majd ECDL vizsgát, tettem. Autodidakta módon sajátítottam el a Corel, az Adobe, a Flash, a Fireworks, a Dreamweawer és számos más grafikai alkalmazás ismeretét, valamint a WEB programozás alapjait (PHP, MySql, CGI).
    1999-ben leszázalékoltak és 67%-os rokkanttá nyilvánítottak. Azóta rokkant nyugdíjasként élem az életem, a jászkiséri Teleházban dolgozok, mint grafikus, nyomdász és kiadványszerkesztő. Hobbim a bűvészet, a fotózás, a számítástechnika, és a Magyar Vizsla.
      A fotózás szeretetét édesapámtól örököltem. Ő vezetett be az alapokba és megtanította a fotókidolgozás rejtelmeit, ami képessé tett arra, hogy laborálás segítségével, a felvétel elkészítése után önállóan kidolgozzam saját felvételeimet. Ma már ezt a labortechnikát a digitális fotózás és a számítástechnika váltotta fel, ami hozzájárult ahhoz, hogy megismerjem, megtanuljam és megszeressem a számítógépet és mélyebben elmerüljek a számítástechnikai alkalmazások megismerésében.
    Az évek folyamán elvégeztem a MEOSZ által szervezett "Elektronikus kereskedelem", a "HTML szerkesztés alapjai ", a "Dinamikus weblapkészítés (CSS és PHP)" és a "CISCO hálózati akadémia" tanfolyamokat.
    Ennek a megszerzett tudásnak sok hasznát veszem munkám során, ahol különböző grafikai kiadványokat, plakátokat, hirdetéseket, multimédiás cégbemutatókat és WEB oldalakat tervezek és kivitelezek.
     Ezek az oldalak az eddigi munkáimból nyújtanak válogatást a teljesség igénye nélkül.

 

nyitólap | magamról | fotók | referenciák | kapcsolat